Troostende klanken

Live muziek geeft een persoonlijke noot aan een uitvaart. De harp brengt troost, warme klanken vullen de ruimte en omhullen je.

“Via de klank maakte de harp een verbinding tussen hemel en aarde”

We kiezen voor eigen composities of een lievelingsmelodie voor een moment van reflectie, herinnering en stil gebed.

Ook voor mensen die thuis meekijken via een livestream is live muziek een meerwaarde.

Arpalisa

“De live muziek sloot perfect aan bij de dienst en gaf een onmisbare dimensie aan het afscheid”

256K

followers

182M

views

Uitvaart

Harp muziek tijdens een uitvaart is een subtiele toevoeging voor het scheppen van een moment van reflectie en rust.

De keuze voor het moment en het repertoire gaat vanzelfsprekend in overleg met de familie: muziek tijdens de ceremonie, op de begraafplaats of achteraf bij de condoleance. ArpaLisa komt naar wens met een grote Keltische harp of de mobiele Troubadourharp.

“De harp muziek was zo fijn, de noten vulden de stilte zonder zich op te dringen, waardoor we onze eigen gedachten konden hebben.”

Ook voor de mensen die thuis meekijken via de livestream is live muziek een meerwaarde, mooi om te zien en naar te luisteren.

“De harp muziek voelt als balsem voor de ziel.”

256K

followers

182M

views

Sterfbed

Lies heeft ervaring met spelen bij palliatieve zorg aan huis en in de zorg. Ze speelt een zacht klankenbad, meebewegend met de ademhaling en lichaamstaal.
Harpmuziek brengt een serene sfeer, een moment van ontspanning, rust en diepe verbinding. Weinig woorden, pure klank, afgestemd op de persoon, het geeft een warm en veilig gevoel. Ook met aandacht voor aanwezige familie.
Ze genoot met gesloten ogen en ontspande zichtbaar van de muziek, terwijl ik haar hand vasthield. Ik zal dit moment nooit meer vergeten”.
Lies kwam met een kleine harp bij ons thuis en ze speelde verschillende composities. We hebben samen gekozen welke we graag op de uitvaart zouden willen laten klinken.